Werken bij Colours Wij zoeken jou!

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dus wil jij, samen met ons, werken en groeien in de online wereld? Wil je meer over ons weten? Neem eens een kijkje achter de schermen. Bekijk dan direct onze vacatures en kom langs voor een goede kop koffie.

Opgericht in 1997

In Nederland draaien we al meer dan 19 jaar succesvol mee. We zijn dus hard op weg naar ons jubileum en willen dat graag vieren met een uitgebreid team van top collega’s!

Opleidingen

Samen met jou kijken we naar jouw wensen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk nemen we de opleidingsovereenkomst met je huidige werkgever over.

70 collega`s

Als je bij ons komt werken krijg je er meteen 70 gedreven, jonge en enthousiaste collega’s bij. We hebben allemaal een ander specialisme: van development tot online marketing.

Kennissessies

Colours organiseert wekelijks kennissessies om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen met zowel klanten als onze eigen collega’s. Een biertje, chips en een potje tafelvoetbal horen er natuurlijk ook bij.

Arbeidsvoorwaarden

Teveel om op te noemen, maar sowieso: je kiest jaarlijks uit een intern opleidingsaanbod, jaarlijks onderzoeken wij de tevredenheid van onze medewerkers zodat we de beste werkgever kunnen worden.

Borrels

We vinden het gezellig om een drankje te doen in de kroeg na een intensieve werkweek. Maar ook de gezamenlijke lunch, een jaarlijkse BBQ, de kerstborrel, personeelsuitjes en nog veel meer horen erbij.

Op gesprek bij Colours

We vinden het belangrijk dat we jou goed leren kennen en jij ons. Zo weten we zeker dat jij de juiste persoon op de juiste plek bent en weet jij dat je bij ons gaat vinden wat je zoekt.

  • 1
  • 2
  • 3

Eerste gesprek

Wij willen graag weten wie je bent, waar je ambities liggen, wat je belangrijk vindt en waar je voor staat. Uiteraard vertellen we jou graag over Colours. Het eerste gesprek heb je vaak met een van onze vak experts.

Tweede gesprek

Het tweede gesprek voer je met je leidinggevende. Jullie kunnen samen kijken wat jouw wensen zijn ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en hoe we jouw carrière binnen Colours een vliegende start gaan geven.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Je weet inmiddels dat jij onze nieuwe collega wordt. Natuurlijk wil je ook weten wat Colours jou te bieden heeft op het gebied van salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Soms doen we dit gesprek telefonisch of per mail.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!