Word jij onze nieuwe collega?

Kijk snel of er een interessante vacature voor jou bij staat! Staat jouw vacature er niet bij, maar denk je dat jij wel goed bij Colours past? Stuur dan een bericht naar vacatures@colours.nl of bel ons direct voor een afspraak op 073 68 11 002.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dus wil jij, samen met ons, werken en groeien in de online wereld? Wil je meer over ons weten? Neem eens een kijkje achter de schermen of bekijk direct onze vacatures en kom langs voor een goede kop koffie.

Opgericht in 1997

In Nederland draaien we al meer dan 19 jaar succesvol mee. We zijn dus hard op weg naar ons jubileum en willen dat graag vieren met een uitgebreid team van top collega’s!

Opleidingen

Samen met jou kijken we naar jouw wensen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling en we nemen de opleidingsovereenkomst met je huidige werkgever graag over.

70 collega`s

Als je bij ons komt werken krijg je er meteen 70 gedreven, jonge en enthousiaste collega’s bij. We hebben allemaal een ander specialisme: van development tot online marketing.

Kennissessies

Colours organiseert wekelijks kennissessies om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen met zowel klanten als onze eigen collega’s. Een biertje, chips en een potje tafelvoetbal horen er natuurlijk ook bij.

Arbeidsvoorwaarden

Teveel op om te noemen, maar sowieso: je kiest jaarlijks uit een intern opleidingsaanbod, jaarlijks onderzoeken wij de tevredenheid van onze medewerkers zodat we de beste werkgever kunnen worden.

Borrels

We vinden het gezellig om een drankje te doen in de kroeg na een intensieve werkweek. Maar ook de gezamenlijke lunch, een jaarlijkse BBQ, de kerstborrel, personeelsuitjes en nog veel meer horen erbij.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!