Wij maken websites en online platformen voor universiteiten, opleiders en voor educatieve doeleinden. Onze passie is om bij te dragen aan goede educatie, om onze kennis en expertise van online in te zetten om een kwalitatief betere online ervaring te bieden op educatie. Door slimme digitale oplossingen helpen we studie zoekers in hun zoektocht naar een passende opleiding en universiteiten om hun doelgroep echt te bereiken.

Kennis van de branche

Ons team is ervaren in het ontwikkelen van digitale oplossingen voor universiteiten en educatie. We werken al jaren aan platformen voor grote opleiders als Avans Hogescholen en Breda university of applied science. Hierdoor weten we wat werkt, maar ook wat juist niet werkt. We verschuilen ons niet achter het bureau maar werken met je, bij je en kennen daardoor de branche en de uitdagingen.

Technologie als motor

De gebruikers ervaring staat voorop, maar een goede technologische basis is minstens even belangrijk. Wij zorgen daarom dat we zelf investeren in nieuwe technieken, blijven leren en de meest recente certificering en opleiding bezitten. Daarnaast maken we gebruik van uitsluitend bewezen producten als Drupal, Umbraco en Sitecore.

Onze ervaring en team

We helpen onze klanten van strategie tot beheer, met experts op alle vlakken van digital. We kunnen daarom op elk moment van idee tot realisatie impact maken. Dit doen we met in totaal meer dan 300 professionals:

  • digital strategists
  • designers (UX en visual)
  • software developers
  • software architecten
  • data analysten
  • project management (ook third-party)

Klanten in deze branche

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!