Umbraco, de .NET Open Source standaard

Meer dan 100.000 websites zijn reeds op het Umbraco platform ontwikkeld, wereldwijd. Door de open-source community wordt het Umbraco CMS steeds beter en zijn er ook modules beschikbaar die door externe partijen gratis of tegen vergoeding worden aangeboden.

Niet alleen websites, maar ook e-commerce, maatwerk en volledig geïntegreerde oplossingen maken gebruik van dit CMS. Umbraco biedt een mooie basis voor zowel uw eigen bedrijfswebsite als geavanceerde websites. Zoekmachine vriendelijk, gebruiksvriendelijk en bewezen dat het werkt. 

Samenvatting voordelen van Umbraco

  • Meer dan 100.000 websites gerealiseerd 
  • Open source community
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Gebruiksvriendelijk

Implementatiepartner

Colours heeft diverse Umbraco websites ontwikkeld. Colours bouwt sinds 2005 websites op dit Content Management Systeem (CMS). Onze medewerkers zijn officieel gecertificeerd op zowel level 1 en 2 en hebben aanvullend Microsoft .NET certficeringen. De afgelopen jaren hebben we o.a. voor de volgende klanten diverse Umbraco websites gerealiseerd:  

Wilt u meer weten over Umbraco en de mogelijkheden voor uw website? Neem contact op met Colours! Wij helpen u graag verder.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!