Het vinden van de juiste kandidaten voor je organisatie is in deze tijd een grote uitdaging. Het begint bij een goede recruitment website, Colours weet dit en weet dus ook hoe je een goede recruitment website maakt. Omdat we dit niet voor het eerst doen, zijn we ervaren met het maken van koppelingen naar systemen als PeopleXS, Connexys en Carerix. 

Onze ervaring

Ons team van specialisten heeft de kennis en ervaring voor het maken van converterende recruitment websites. We werken hiervoor nauw samen met technologie aanbieders als PeopleXS, Connexys en Carerix. Voor onder anderen De Persgroep en Team Rockstars IT hebben wij bewezen dat een goed recruitment platform flink bijdraagt aan het werven van goede kandidaten.

Gedreven vanuit de consument

We leven in een tijdperk van een overvloed aan keuze voor een aanbieder en een hoge mate van digitale mogelijkheden op oriëntatie. Wij helpen bedrijven hier klaar voor te zijn. Dit doen we door eerst goed naar de consument te kijken: wie is de doelgroep, wat drijft hen, welke customer journey maken ze door en hoe bieden we hen de beste ervaring online.

Onze ervaring en team

We helpen onze klanten van strategie tot beheer, met experts op alle vlakken van digital. We kunnen daarom op elk moment van idee tot realisatie impact maken. Dit doen we met in totaal meer dan 300 professionals:

  • digital strategists
  • designers (UX en visual)
  • software developers
  • software architecten
  • data analysten
  • project management (ook third-party)

Klanten in deze branche

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!