Resultaat gedreven digital service design

Over ons

Digital technology is dé katalysator in het veranderen van bestaande en het ontstaan van nieuwe business modellen. Bij Colours begrijpen we dat als geen ander. Al sinds 1997 helpen wij als full service digital agency klanten bij het concretiseren en realiseren van hun digitale ambities.

Met een multidisciplinair team van 135 denkers en doeners, werken we voor een breed scala aan klanten (Eneco, Stedin, Exact, Electrabel, Mammoet, Hornbach, Dorel, IXXI) om optimale online service ervaringen te garanderen met de laatste digitale technologieën en online middelen. Daar waar nodig kan Colours de online marketing specialismen inzetten van een van de zusterbedrijven van United.

Ons succes danken wij mede aan onze ambitie om 20% extra resultaat te willen bereiken voor onze klanten, zonder daarbij onze sociale cultuur te verliezen. Wij werken veelal met en bij onze klanten voor een optimale samenwerking.

 

United

Colours is onderdeel van United. Een groep van gespecialiseerde digital bedrijven waarin zijn ondergebracht: Colours (digital platforms)Mangrove (strategy & concept, conversie optimalisatie) en Mobile Pioneers (mobile app). Gezamenlijk verzorgen wij voor een online verbetering van minimaal 20%. Hierbij werken we tevens nauw samen met de aan Colours gelieerde bedrijven: SOCIAL.INC (social, media) en Someone (online jobs).
 

Dutch Digital Agencies

Colours is aangesloten bij de branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA). Dutch Digital Agencies is de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen ze de Nederlandse digitale industrie.
 
Dutch Digital Agencies is opgericht in 2002 onder de naam PIBN (Platform Internet Bureaus Nederland). Het platform heeft tot doel de belangen van haar leden te behartigen, de kennisuitwisseling te faciliteren en gezamenlijk zorg te dragen voor een professionele en transparante interactieve branche.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!