New Heroes

Dé disruptor in soft skills en leiderschap opleidingen
Colours heeft een ongekende prestatie geleverd met de oplevering van het New Heroes platform. Dat alles binnen de gestelde deadline, sterker nog: oplevering binnen een jaar, het platform voldoet aan alle door New Heroes opgestelde kwalificaties/vereisten. De dagelijkse communicatie en service zorgde voor een uitermate prettige samenwerking met het Coloursteam. Tel daarbij op de vakkennis, de professionaliteit, de bevlogenheid en niet te vergeten de briljante creatieve ideeën van de mensen in het Coloursteam en er is een stevig businesspartnership ontstaan. Tot volle tevredenheid werken wij tot op de dag vandaag nog steeds met Colours.
Jorn van Wijk, CEO

De vraag

De vraag was ontzettend vet! Ontwikkel samen met ons een digitaal concept waarmee New Heroes de markt op zijn kop kan zetten. Vertaal dit concept en verenig data en slimme (zelf lerende) functionaliteit in een digitaal e-learning platform. Het platform moet door iedereen gebruikt kunnen worden, ongeacht leeftijd, sociale klasse, werkterrein en –niveau, interessegebied of ontwikkelingsbehoefte. En last but not least 24/7 bereikbaar, altijd op alle kanalen.

De hoofddoelstelling

Het ultieme doel van New Heroes: soft skills en leiderschapstrainingen bereikbaar maken voor iedereen overal ter wereld.

Aanpak

Na een analyse fase hebben we samen met de initiator van New Heroes gewerkt aan het scherp maken van de digitale strategie en is deze vertaald naar het OGSM. In de hierop volgende inspiratie workshops brachten we business, creatie, design en technology bijeen. De output aan schetsen, conceptvoorstellen en architecturen vormden de basis voor het project. Tijdens deze ontwerpfase is zelfs een prototype ontwikkelt waarmee IoT onderdeel wordt van de leerreis van de cursist. Dit prototype wordt in een latere fase verder uitgwerkt.

Als projectmethodiek is gewerkt met de agile projectmethodiek Scrum. Deze sloot perfect aan op zowel het ontwikkelproces en de contentproductie.

De website is gebouwd op basis van de laatste front- en backend technieken. Een platform als New Heroes kan niet zonder slimme, zelflerende eigenschappen, ofwel machine learning. Met behulp van smart data wordt het platform in de toekomst steeds slimmer en optimaliseert daarmee de user experience van de leerreizen.

Daarnaast is het platform vanuit een “mobile first” gedachte ontworpen en responsive opgezet. Responsive in combinatie met single sign on, staat garant voor de beste ervaring voor de eindgebruiker doordat op elk gewenst moment en op elk gewenst device, een leerreis kan worden gestart, onderbroken of afgerond. De data uit het platform bewijst inmiddels deze ontwerp strategie en daar zijn we best heel trots op!

Resultaat

Een van de parade paardjes van het platform is de video response trainging (VRT) waarmee je op een natuurlijke manier een gesprek kunt simuleren! Als gebruiker bekijk je een video welke gekoppeld is aan een leerreis en heb je op elk moment de gelegenheid om de video te onderbreken en een reactie te geven.

Ook de supporter is een uniek aspect van het platform. Deze persoon uit de persoonlijke omgeving van de gebruiker, kan na het afronden van elk element uitgenodigd worden voor het geven van feedback.

Andere interessante functionaliteiten zijn:

 • Certificaten direct pushen naar LinkedIn profiel.
 • Heropoints (Gamification). Stimulatie en prestatie gedreven.
 • Multilanguage (snelle uitrol naar meerdere landen).
 • Machinelearning, opgenomen in de architectuur

Dave Woestenborhs (Umbraco MVP)

"Het New Heroes platform was een hele uitdaging om te bouwen, maar we zijn trots op het resultaat. We hebben een schaalbaar, cloud-based, platform gebouwd op basis van het Umbraco CMS. Naast Umbraco CMS wordt er ook gebruik gemaakt van third party applicaties die we volledig geïntegreerd hebben in de Umbraco Backoffice."

Highlights

 • Umbraco
  Het platform is volledig ontwikkeld in Umbraco 7.38
 • Mijn omgeving
  Met single sign on voor ultiem gebruiksgemak
 • Externe koppelingen
  Koppelingen met boekhoud systeem, vertaal tool en e-mail systeem
 • Real-time KPI dashboard
  Vanuit inzicht sturen op +20% optimalisatie

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!