NEDIS

Corporate en brandwebsites
Onze eerste website in Drupal 8 is inmiddels al meer dan een half jaar geleden door Colours opgeleverd en wij zijn ontzettend te spreken over het gebruiksgemak en de vele functionaliteiten van Drupal. De fijne en flexibele samenwerking met Colours heeft ervoor gezorgd dat onze nieuwe websites snel en naar wens zijn opgeleverd.
Iri de Ruijter, Content Marketeer bij NEDIS

Oplossing

NEDIS heeft verschillende submerken, zoals bijvoorbeeld Sweex en König. Daarom heeft NEDIS ook diverse brandwebsites. Eerst werden deze allemaal in verschillende Content Managementsystemen beheerd. Dat maakte het lastig om te beheren. Samen met NEDIS hebben we naar een nieuwe oplossing gezocht. We hebben er voor gekozen om alle websites in Drupal te bouwen, omdat dit CMS uitgebreide mogelijkheden biedt.

Resultaat

Het nieuwe design voor de corporate- en brandwebsites was al bepaald, wij hebben de techniek verzorgd. Alle productinformatie komt uit één systeem, wat gekoppeld is aan de verschillende websites. Dankzij de handige zoekfunctie kan alle informatie snel gevonden worden. De nieuwe websites zijn gebouwd in Drupal 8 en uiteraard responsive.

Highlights

  • Gemakkelijk te beheren
    Dankzij het Drupal CMS
  • Snel teksten vertalen
    In het Drupal CMS

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!