Future proof ixxidesign

Creatief eindresultaat gegarandeerd
Colours realiseerde voor ons een website die past bij ons creatieve product en tegelijkertijd ook gebruikersvriendelijk is en converteert.
Roel Vaessen - Creatief directeur

De vraag

Colours heeft eind 2013 een nieuw stabiel platform voor ixxi design gebouwd. Om het platform klaar te maken voor de toekomst vroeg ixxi Colours het platform te optimaliseren, waarbij men het blog centraal wilde stellen en een duidelijke zoek- en filterfunctie aan de beeldenbank wilde toevoegen.

De oplossing

De oplossing is een volledige ixxi-creatie-module die uit te bouwen, gebruiksvriendelijk en conversie verhogend is. Klanten van ixxi design kunnen nu eenvoudig de weg naar het product van hun keuze vinden en geïnspireerd raken door de vele unieke mogelijkheden. De toegevoegde zoekfunctie in de beeldenbank zorgt voor een overzichtelijke selectie van de collectie van ixxi design.

Resultaat

Het geïntegreerde blog vormt nu een belangrijke inspiratiebron voor gebruikers en de website sluit aan bij de internationale ambities van ixxi. Door het dynamische en modulaire karakter van het product heeft ixxi diverse doelgroepen: van designers tot aan kersverse moeders die een babycollage willen maken.
 
Colours en ixxi zijn erin geslaagd een geweldig nieuw online platform te realiseren dat inspireert, creëert, converteert en optimaliseert. Door een succesvolle samenwerking ixxi en de user experience consultants van Colours is het online platform zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk met oneindig veel mogelijkheden voor de toekomst.
 
Umbraco award
De website is in april in de prijzen gevallen tijdens het Umbraco Festival. ixxi won de Umbraco Benelux award voor beste e-Commerce integratie.

Highlights

 • HTML5
  maakmodule
 • 14%
  meer engagement
 • Umbraco CMS
  open source
 • Winnaar Umbraco Benelux award
  beste e-Commerce integratie

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!