Enexis Groep

Nieuwe corporate website
Ik werk graag met Colours samen. Een fijn team van mensen, met de kennis en expertise om goed mee te denken. Ook de vertaling van de huisstijl is erg goed gelukt. Met als resultaat een mooie corporate site die precies de uitstraling heeft wat we met ons nieuwe merk zochten.
Maartje Zijlemans, Communicatie adviseur

Aanleiding

De merkenstructuur van de bedrijven binnen Enexis Groep is opnieuw ingericht. Daardoor ontstond de behoefte aan een nieuwe corporate website voor Enexis Groep en Enexis Holding N.Vs. Ook was er een vraag naar de integratie van het jaarverslag in de website. Daarnaast was nog maar een basis gelegd voor de nieuwe huisstijl voor Enexis Groep, welke nog vertaald en uitgebreid moest worden naar een passende stijl voor op de website.

Oplossing

Enexis Groep wilde graag een snel en goed resultaat, bij Colours is dat mogelijk. Binnen zes weken stond er een compleet nieuwe website die aan alle eisen voldoet. Op het bestaande Umbraco platform van Enexis Groep is nu ook de corporate website gerealiseerd.  Door op locatie samen te werken hebben we inzicht kunnen krijgen in de organisatie, wensen en doelen om zo samen met Enexis Groep tot de juiste oplossingen te komen.

Resultaat

Het resultaat is een compleet nieuwe Nederlandse corporate site voor Enexis Groep en tweetalige sectie voor Enexis Holding N.V. Na livegang is binnen deze omgeving ook het jaarverslag geïntegreerd. Dit alles hebben we op het bestaande Umbraco platform kunnen realiseren, waardoor meerdere websites vanuit één CMS gemakkelijk te beheren zijn.

Highlights

  • Korte periode
    In 6 weken een nieuwe website
  • Gebruiksvriendelijke website
    Dankzij het Umbraco CMS

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!