Drupal Open Source CMS

Het Open Source Content Management Systeem Drupal maakt het beheren van simpele tot en met complexe websites kinderspel. Door de unieke modulair opzet (ruim 3500 modules) is het mogelijk in korte tijd live te gaan. Zoekmachinevriendelijk en database-onafhankelijk. Colours heeft Drupal implementaties verzorgd voor o.a. Rutgers WPF, De Persgroep, SOA Aids, Driessen en Grando.

Open source CMS Drupal

Drupal heeft een grote actieve community die het Open Source CMS contstant doorontwikkelt. Dit resulteert bijvoorbeeld in meer dan 3500 modules, waardoor veel elementen snel te implementeren zijn. Onder de modules vallen bijvoorbeeld LDAP integratie, Blogs, Forums, Nieuwsbrieven, SEO optimalisatie, Media albums, Formulieren.

Snel online met Drupal

Door de modulaire opbouw kan de doorlooptijd van een project flink verkleind worden. Dit maakt werken met Drupal geschikt voor actiewebsites en korte termijn marketingdoeleinden. Daarnaast kan Colours zich hierdoor tijdens de implementatie richten op de klantspecifieke wensen en onderscheidende elementen.

Onderscheidend

Drupal onderscheid zich door de modulaire opzet waardoor simpel op elk gewenst niveau in te haken is op bestaande functionaliteit om deze aan te passen naar klantspecifieke wensen. Een ander onderscheidend element is de integratie van de website met de beheeromgeving. Door middel van rechten en rollen zijn opties beschikbaar in de website en kan user generated content eenvoudig geïmplementeerd worden.

Samenvatting voordelen Drupal

  • Modulair: veel functies en uitbreidingsmogelijkheden
  • Open Source: geen licentiekosten
  • Korte doorlooptijd
  • Grote actieve community waardoor continuiteit is gewaarborgd

Geïnteresseerd? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!