Rob Habraken opnieuw benoemd tot Sitecore “Most Valuable Professional”!

| nieuws

Vandaag is aangekondigd dat Rob Habraken ook dit jaar door Sitecore tot ‘Most Valuable Profesional (MVP)’ is benoemd. Dit jaar is hij MVP in de categorie Technology. We zijn trots op Rob!

Dit jaar zijn voor het twaalfde jaar op rij de Sitecore MVPs benoemd. Er zijn vier verschillende categorieën:

  • Technology
  • Strategy
  • Commerce
  • Ambassador

Rob was in 2016 MVP in de categorie Technology, afgelopen jaar in de categorie Cloud en nu dus opnieuw in de categorie Technology. De categorie Cloud bestaat sinds dit jaar niet meer.

Rob is blij met de erkenning: ‘’Ik ben trots op het feit dat ik mijzelf ook in 2018 MVP mag noemen. Het is bijzonder om deel uit te maken van de MVP Community. Wij zien graag dat al onze developers bedreven zijn in Cloud-technology en Azure zoveel mogelijk inzetten voor een soepel DevOps proces in onze Sitecore-projecten. De stap van Cloud naar Technology vind ik daarom niet meer dan logisch, maar ik zal mijn specialisme op Cloud-technologie, en Azure in het bijzonder, zeker vasthouden!’’

Het Sitecore Experience Platform is geschikt voor organisaties die hoge eisen stellen aan functionaliteit, integratie en schaalbaarheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden die het Sitecore Platform heeft voor jou organisatie? Rob denkt graag met je mee. Stuur hem een bericht voor een vrijblijvend gesprek.

Rob Habraken MVP

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!