Nieuwe website voor Betabit

| nieuws

Betabit is live met een volledig vernieuwde website. De afgelopen maanden hebben we met veel plezier samengewerkt. We kijken uit om samen nóg meer digitale impact te maken.

Betabit helpt al 15 jaar softwaregedreven organisaties met de beste bedrijfskritische software. Met slimme oplossingen helpt Betabit ondernemers te laten doen wat ze het liefste doen: ondernemen.

Samen met Betabit stonden we voor de uitdaging om hun visie ‘bijzonder maken’ te vertalen naar de website. Eerst zijn we aan de slag gegaan met de strategie, en de vraag: Hoe kunnen we met deze website zoveel mogelijk digitale impact maken? We hebben Betabit uitgedaagd om ‘digital first’ te denken, door OGSM en BCM workshops.

Uiteraard willen we dat de verschillende doelgroepen van Betabit een uitstekende gebruikerservaring krijgen op de website. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we eerst persona’s opgesteld. Die hebben we uitgewerkt in een customer journey. Met die kennis wisten we hoe we de website konden laten aansluiten op de wensen van alle doelgroepen.

Het design van de nieuwe website is ontworpen om te laten zien wat Betabit bijzonder maakt. We hebben de website gebouwd in het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS. Betabit heeft nu website die klaar is voor de toekomst, en continu geoptimaliseerd wordt.

Het is niet de eerste keer dat we onze site en digitale communicatie onder de loep moesten nemen. Elke paar jaar ben je een keer aan de beurt. Het was wel de eerste keer dat we het met een gerenommeerd bureau deden. En dat hebben we geweten. Het is heel grondig aangepakt. We werkten samen met een breed team van specialisten. Onze strategie, doelstellingen, design en analytics, alles is uitvoerig behandeld. We zijn heel blij met het resultaat en kijken terug op een heel plezierig, creatief en succesvol traject.

Luc Gimbrère, Directeur Betabit

We zijn trots op het resultaat wat we samen hebben behaald, en dat hebben we natuurlijk gevierd met champagne. We kijken uit naar onze verdere samenwerking met Betabit.

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!