Inspirerend Drupalcamp London

| nieuws

Afgelopen weekend waren we in Londen, voor Drupalcamp 2018. In drie dagen zijn we helemaal bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen rond Drupal. Benieuwd naar wat we geleerd hebben? We vertellen het je graag.

Op vrijdag, ook wel de CxO day genoemd, zijn we naar verschillende sessies geweest. Deze dag is speciaal bedoeld voor o.a. digital agencies, en er was een zeer interessant programma. Hierin is onder andere de roadmap van Drupal naar voren gekomen en hoe deze inspeelt op de trends in de markt.

Op zaterdag begon de dag al gelijk goed met de presentatie van Ryan Szrama. Hij vertelde onder andere over een nieuw ecommerce model en de toekomst van ecommerce. Voor ons zeer interessant, omdat het ons weer nieuwe inzichten gaf over hoe we onze ecommerce klanten nog beter kunnen helpen digitale impact te maken. Ook de presentatie ‘Drupal in the era of microservices’ was voor ons zeer inspirerend. In deze tech-sessie kregen we meer inzicht in de plaats van Drupal in de wereld van microservices.

Zondag, de laatste dag, konden we weer kiezen uit een aantal veelbelovende presentaties. We hebben veel interessante dingen gehoord, maar de presentatie over GDPR en Drupal sprak ons het meeste aan. Vooral de plugin in Drupal waarmee je aan de nieuwe wetgeving kan voldoen, een zeer interessante ontwikkeling.

Over Drupalcamp London
Drupalcamp London wordt georganiseerd door een aantal Drupal enthousiastelingen en vrijwilligers. We waren te gast bij London City University, een van de sponsors van het event. Er waren ruim 40 kennissessies om uit te kiezen. Drupalcamp trekt elk jaar ruim 500 bezoekers en is dit jaar voor de zesde keer gehouden.

We kijken terug op een geslaagd Drupalcamp, waar we veel nieuwe inspiratie hebben opgedaan en nieuwe en bekende mensen hebben ontmoet. Tot in 2019?

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!