Heerlijk weekje skiën met collega’s

| nieuws

Afgelopen week hebben wij genoten van een welverdiende skivakantie in het authentieke stadje Zell am See-Kaprun in Oostenrijk. Daar hebben we overnacht in Chalet Jasmin: een top ligging ten opzichte van het centrum, zwembad en natuurlijk de après-ski.

We hebben genoten van het prachtige landschap om ons heen. Zell am See ligt aan de oevers van de Zeller see en is omringd door bergen. Dat leverde mooie plaatjes op, zie foto’s.

Uitzicht ski trip Colours

Maar, we hebben niet zo lang gereisd om vervolgens stil te zitten: drie dagen is er volop heerlijk geskied en voor ieder niveau was er voldoende uitdaging op de pistes. Vooral de gletsjer bij Kaprun was adembenemend mooi. Naderhand ontmoetten wij elkaar dan weer op de après-ski en sjokten dan gezamenlijk weer terug naar ons Chalet. Daar gingen we dan opnieuw de uitdaging met elkaar aan, maar deze keer met een spelletje weerwolven.

Het dorp zit vol met verschillende gezellige terrasjes, enkele daarvan kijken uit op het meer. De laatste dag hebben we nog flink zitten genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Toen kwamen ook alle sterke verhalen naar boven over dit weekendje, maar helaas: what happens in Zell am See stays in Zell am See… ;)

Wij vinden het erg belangrijk om te investeren in een fijne samenwerking tussen collega’s, door om de zo veel tijd leuke feestjes of weekenden weg te organiseren. Het volgende weekendje staat al in de planning: in juni gaan we samen naar de Ardennen. Sowieso gaan we onze skitrip volgend jaar weer herhalen. Ben jij er volgende keer bij? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!