Colours wint Splash Award met Hornbach

| nieuws

Gisteravond is tijdens een spectaculaire awardshow bekend geworden dat we een Splash Award hebben gewonnen. Samen met onze klant Hornbach ProfiService wonnen we de tweede prijs in de categorie ‘Tools / Apps’.

Voor Hornbach ProfiService, een service die volledig is gericht op zzp’ers in de bouwsector, ontwikkelden we een uniek online platform. In de eerste maand na oplevering was er al direct resultaat zichtbaar in de business-to-business omzetcijfers. De jury was zeer te spreken over deze case: ‘’Colours had een complete maatwerk oplossing kunnen ontwikkelen. Mooi om te zien dat er gekozen is om het platform met behulp van Drupal te bouwen. Een goed voorbeeld van hoe een complexe tool gebruik kan maken van de kracht van Drupal’’ Lees hier de case.

De Splash Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste Drupal projecten van het jaar. De uitreiking was op 22 maart in het Muntgebouw in Utrecht. Er waren in totaal 9 categorieën waarin prijzen te winnen zijn. We waren twee keer genomineerd, Team Rockstars IT was genomineerd in de categorie ‘Design / UX’ maar viel helaas net buiten de prijzen.

Colours wint Splash award

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!