Colours krijgt nóg meer kleur door overname Mangrove

| nieuws

Met trots kunnen we bekend maken dat we een nieuw bedrijf aan Colours hebben toegevoegd: Mangrove. Dit Rotterdamse internetbureau bruist van de creativiteit en is een mooie toevoeging aan onze eigen strategie en designafdeling, Colours Lighthouse. Vanaf nu gaan Lighthouse en Mangrove samen onder de naam Mangrove verder. Welkom in de familie, Mangrove!

Dankzij deze overname verstevigen we onze positie in de markt. We hebben er in een klap 30 enthousiaste en creatieve collega’s bij, waarmee we nog mooiere concepten kunnen realiseren voor onze klanten. Voor klanten van Mangrove zijn er alleen maar voordelen: de vertrouwde gezichten van Mangrove blijven, en het team wordt, waar dat toegevoegde waarde heeft, uitgebreid met de experts van Colours. De klanten van Colours kunnen nu ook profiteren van de strategische en conceptuele expertise van ons nieuwe zusje Mangrove.

Samen is alles leuker
We hebben allebei een kantoor in Rotterdam, in het groothandelsgebouw en aan de Schiekade. Binnenkort verhuist Colours Rotterdam naar de Schiekade, het kantoor van Mangrove. Het groothandelsgebouw was dankzij de snelle groei van ons team in Rotterdam te klein geworden, en Mangrove heeft een mooie, ruime locatie. Dit geeft ons de kans om evenementen te kunnen organiseren in Rotterdam, wat we in Den Bosch en Minsk al volop doen. En natuurlijk willen we graag samen met onze nieuwe collega’s werken aan onderscheidende digitale gebruikerservaringen en de beste resultaten. Want samen is alles leuker.

Voor zowel de collega’s van Colours en Mangrove biedt de overname mooie kansen om een stap in hun carrière te maken.

Integratie Mangrove Colours
De afgelopen weken hebben we al uitgebreid kennis mogen maken met onze nieuwe Mangrove collega’s. We zijn ontzettend blij dat we er zulke creatieve en deskundige collega’s bij hebben gekregen. Voor een aantal klanten zijn we inmiddels al samen aan de slag gegaan. Ons DNA verschilt niet veel van Mangrove, in veel dingen lijken we verrassend veel op elkaar. Een perfecte match dus.

Over Mangrove
Internetbureau Mangrove is, net als Colours, in 1997 opgericht. Inmiddels is het een toonaangevende naam in de markt, met klanten als Unicef, de Hartstichting, het Rode Kruis (internationaal), KNMI, Universiteit Utrecht, TU Delft, Omron, Essent en Stayokay. Mangrove heeft 30 medewerkers, die zeer sterk zijn op creatief en strategisch gebied. Zij ontwikkelen de beste (digitale) customer journeys, gebruikerservaringen en designs. Mangrove heeft een kantoor in Rotterdam.

Over Colours
Internetbureau Colours helpt Nederland’s meest herkenbare organisaties met het verbeteren van het bedrijfsresultaat door de inzet van digitale middelen. Dit doet Colours door samen met klanten de optimale digitale gebruikservaring te realiseren en deze ervaring continu te optimaliseren. Wij geloven dat een goede gebruikerservaring voor elke organisatie het belangrijkste onderscheidend vermogen is. Bij Colours werken (na de overname) 135 digitale professionals op het gebied van de ontwikkeling, gebruikerservaring en het design van websites. Colours werkt onder andere voor klanten als Eneco, Stedin, Schouten & Nelissen, De Goudse Verzekeringen en Vitens. Dat doen we vanuit onze kantoren in Den Bosch, Rotterdam en Minsk, maar vaak ook bij onze klanten op locatie. Colours verwacht dit jaar verder uit te breiden door een of meerdere overnamen.

We blijven continu verbeteren en groeien
We groeien snel en mogen regelmatig nieuwe gezichten verwelkomen. Dankzij de overname van Mangrove kunnen we aan de groeiende vraag van onze klanten blijven voldoen. Om ook in de toekomst de beste resultaten te kunnen realiseren, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Daarnaast hopen we binnenkort nog een bedrijf in onze familie te mogen verwelkomen.

We kijken er naar uit om samen met Mangrove mooie resultaten voor onze klanten te behalen. Heb je nog vragen over de overname? Neem dan gerust contact op, we beantwoorden je vragen graag.

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!