Colours, Mangrove en Redhotminute gaan samen digital impact maken

| nieuws

We bundelen onze krachten nu ook met Redhotminute. Afgelopen zomer namen we digital agency Mangrove over, en nu gaan we ook met Redhotminute samenwerken. Dat doen we onder de nieuwe naam ‘We are you.’ waarin we samenwerken om zoveel mogelijk digital impact te maken voor onze klanten. Daarmee zijn we nu het grootste .NET bureau van Nederland, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Ons gezamenlijke doel is om ambitieuze organisaties te helpen om zoveel mogelijk resultaat uit hun digitale middelen te halen. We zochten flexibiliteit en meer schaalbaarheid. Omdat we qua technologie voor zeker negentig procent overlappen met elkaar hebben we in gezamenlijkheid een veel groter team op dezelfde gebieden. Ook qua cultuur sluiten we goed op elkaar aan. We werken beiden met agile/scrum en zijn zelforganiserend volgens een cellenstructuur.

Relaties met klanten zijn en worden steeds intensiever door de plek die digital inneemt binnen hun bedrijf. We werken voor steeds grotere klanten, bedrijven met grote consumentendatabases, voor wie de digitale bedrijfsprocessen inmiddels tot hun kernprocessen horen. Vraagstukken worden groter en ze worden terecht veeleisender.

Beide bedrijven waren op zoek naar een strategische partner en stonden op elkaars shortlist. Dat we bij elkaar uitkomen is geen toeval. Samen hebben we ongelooflijk veel digitale ervaring, hebben samen de afgelopen 15 jaar de transitie van digitale brievenbus naar het kernproces voor bedrijven mede vormgegeven.

Colours ♥ Mangrove
Afgelopen augustus namen we digital agency Mangrove over. Inmiddels werken we samen aan een aantal projecten, en delen we een kantoor in Rotterdam. Dat de combinatie tussen onze bureau’s zo goed zou zijn, hadden we van tevoren niet kunnen dromen. Zo hebben we recent voor de Goudse verzekeringen een nieuw digitaal platform opgeleverd, waarbij we intensief hebben samengewerkt. We kijken er naar uit om vanaf nu ook met Redhotminute aan de slag te gaan.

Nog meer digital impact voor onze klanten
Colours en Redhotminute zijn beiden toonaangevend in de realisatie en optimalisatie van .NET platformen (Sitecore, Umbraco). Mangrove is op strategisch en creatief gebied leidend binnen de markt. Dankzij deze gouden combinatie kunnen we voor klanten een sterke digitale strategie vormgeven, die vervolgens realiseren binnen de krachtigste platformen, en continu blijven optimaliseren voor blijvende digital impact. Jorg Verweij, vanaf 1 december CEO van We are you., is bijzonder positief over de gezamenlijke stappen voor de toekomst: ‘’We kunnen grote, ambitieuze organisaties nu nog beter helpen bij het behalen van hun digitale doelstellingen.’’

Meer mogelijkheden voor onze digitale experts
Voor onze medewerkers zorgt de samenvoeging voor nog meer kansen, meer kennis en ontwikkelingsmogelijkheden. En natuurlijk een nog grotere diversiteit aan klanten om voor te werken. Colours heeft vooral klanten binnen de financiële en utility markt. Klanten van Mangrove zijn voornamelijk overheden en non-profitbedrijven, en Redhotminute bedient vooral klanten in de leisure en mobiliteitssector.

Meer weten over We are you.? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Colours, Redhotminute en Mangrove gaan samenwerken

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!