Brandweer en iCulture winnen Website van het Jaar Award

| nieuws

We feliciteren onze klanten Brandweer en iCulture met het winnen van de titel ‘Beste website van het Jaar 2017’ in de categorie Overheid en Nieuws & Informatie. Colours ontwikkelde de website voor Brandweer, Mangrove voor iCulture. We zijn ontzettend trots op dit gezamenlijke resultaat.

De nieuwe website van Brandweer ging op 17 januari 2017 live. Sinds die livegang is de website 1.8 miljoen keer bezocht. Het platform is ontwikkeld in het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco. Alle 25 regio’s kunnen hun eigen regionieuws plaatsen. Van harte gefeliciteerd, Brandweer!

Stephan Wevers, voorzitter Brandweer Nederland, schrijft op de website: ’Ik ben heel trots dat we met elkaar de award voor de Beste Website van het jaar in de categorie Overheid hebben gewonnen en bedank daarom iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt: de 1,8 miljoen bezoekers, de stemmers en uiteraard onze brandweercollega’s.’ Bron: Brandweer.nl, lees meer op de website van Brandweer.

Voor iCulture heeft Mangrove in 2014 het design en front-end gerealiseerd. De lay-out die we toen ontwikkeld hebben wordt nog steeds gebruikt. iCulture viert dit jaar hun 10-jarig jubileum, en nu is het dus dubbel feest. We feliciteren iCulture van harte met dit mooie resultaat!

Op hun eigen website schrijft iCulture: ‘’Als we zeggen dat we superblij zijn, dan is dat zacht uitgedrukt. We zijn uitzinnig van blijdschap! iCulture is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2017 in de categorie Nieuws & Informatie! We willen dan ook iedereen heel erg bedanken die op ons heeft gestemd in ons 10-jarige jubileumjaar.’’ Lees hier het volledige bericht.

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland. Het Nederlandse publiek beoordeelt in 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Gisteravond werden tijdens een feestelijke awardshow de winnaars bekend gemaakt. In totaal werden er 48 categoriewinnaars bekend gemaakt, en één algemene winnaar die zich dé beste website van 2017 mag noemen. Dat is dit jaar Radar. In totaal werden er 655.810 stemmen uitgebracht. Colours en Mangrove waren met 7 websites genomineerd.
 

Colours Mangrove Brandweer iCulture Website van het Jaar 2017

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!