Hornbach

Online platform voor de Profiservice

Aanleiding

Het ProfiConcept bleek succesvol. Voor Hornbach werd het waarom tijd om het achterliggende, interne proces te optimaliseren. Daar hoorde ook online automatisering bij, in de vorm van een modern online platform.

Hornbach ging voor het concept en de realisatie van dit platform op zoek naar een geschikte partner. Colours, in samenwerking met Colours Lighthouse bleek een gouden match te zijn.

De keuze voor Colours is gemaakt omdat wij de doorvertaling van concept naar realisatie kunnen maken. Er waren al goede oplossingen bedacht en er was al een optimalisatie van het proces gemaakt. Colours was de partij die nog ontbrak in deze puzzel.

 

 

Oplossing

Colours is ingeschakeld om de leiding te nemen in het te bouwen online platform. In de beginfase werd gefocust op conceptuele aspecten, waaruit een clickable demo en een functioneel ontwerp ontstonden. Na onderlinge afstemming tussen alle betrokken partijen werd begonnen aan het realisatietraject, waarna het platform in april 2017 is opgeleverd. Een grote stap vooruit in de online aanwezigheid van Hornbach en haar duizenden Profiklanten.

Resultaat

Hornbach heeft nu een uniek, schaalbaar systeem. In de eerste maand was er al direct resultaat zichtbaar in de business-to-business omzetcijfers. Een bijzondere gezamenlijke prestatie van Hornbach en Colours. De van tevoren besproken doelstellingen zijn allemaal gehaald. Colours en Hornbach optimaliseren het systeem continu.

Highlights

  • Volledig responsive website
    Makkelijk te gebruiken op elk schermformaat
  • Gemakkelijk te onderhouden
    Dankzij het Drupal CMS
  • Resultaat
    In het eerste maand positief resultaat omzetcijfers

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!