Disclaimer

Algemeen

www.colours.nl is de website van Colours B.V. De informatie daarop komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de Colours B.V. Colours B.V. besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Colours B.V. is verder niet aansprakelijk voor de inhoud en gevolgen van gebruik van websites van derden, die via colours.nl gelinkt worden.

Bescherming persoonsgegevens

Colours B.V. gebruikt alleen persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en strikt voor het daarbij behorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten. Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing.

Auteursrechten

Colours B.V. houdt het auteursrecht op de via de internetsite van de Colours B.V. verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van Colours B.V. mag zonder schriftelijke toestemming van Colours B.V. openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren dient te geschieden met bronvermelding.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!