Colours AI

Geautomatiseerde selfservice & data predictie

Onze AI diensten

Conversational Commerce (chatbots)

Jouw klanten willen het liefst 24/7 hun vraag kunnen stellen en direct een persoonlijk antwoord krijgen. Of via een appje je online dingen regelen, zonder in hoeven te loggen op een klantportaal. Volledig geautomatiseerd én persoonlijk. Maar hoe? Dankzij een chatbot!

Met deze krachtige tool kun je in een dialoog de verbinding met de klant aangaan. Het resultaat? Een betere relatie met je klant en een hogere klanttevredenheid. Onpersoonlijk? Helemaal niet. Dankzij een chatbot heb je juist de mogelijkheid om attent te zijn, bijvoorbeeld door later nog een keer te vragen of alles echt naar wens is afgerond.
 

Machine Learning

Wil jij slimme analyses en voorspellingen kunnen doen op basis van je (gebruikers)data? Ontdek gefragmenteerde- of subtiele patronen die alleen door een machine te vinden zijn. Met Machine Learning haal je meer uit je data en gebruik je de kracht van voorspellende (predicive) analyse. Maak voorspellingen in het gedrag van je gebruikers en conversie, vóórdat ze gebeuren.

Colours is AI expert

Wij hebben verschillende AI experts in dienst, die continu de nieuwste ontwikkelingen verkennen. Voor verschillende klanten zetten wij de nieuwste technologieën in, mét succes. Zoals de chatbot voor Eneco, die een resultaat van 90% haalt. Regelmatig worden we gevraagd om onze kennis te delen op externe bijeenkomsten, zowel in Nederland als daarbuiten.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!