Gemakkelijk aan de slag met video

| blog

Wil je snel de interactie aangaan met jouw klanten? Door video te gebruiken, kun je direct en persoonlijk de dialoog aangaan. Maar hoe zorg je dat jouw video op alle devices goed werkt? En dat de video snel geladen kan worden? Dave Woestenborghs legt uit hoe.  

We horen regelmatig dat het gebruik van video’s op websites of platformen veel tijd kost. Naast het opnemen van de video’s, wil je natuurlijk dat het in alle browsers goed te bekijken is. Ook kan de hosting, als je een groot aantal video's hebt, voor problemen zorgen.

Handige totaaloplossing voor video’s
Om onze klanten te kunnen helpen bij deze uitdaging, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. Bij Ziggeo vonden we een totaaloplossing voor video’s. Ziggeo maakt de video’s automatisch geschikt voor verschillende browsers, waardoor ze bijvoorbeeld ook snel op mobiel te bekijken zijn, met zo min mogelijk dataverbruik.

Ook regelt Ziggeo de hosting, wat bij een actief videoplatform al snel in de terabytes loopt. Als gebruikers zelf video's moeten insturen, hoeven ze die niet apart op te slaan en in te sturen. Dat kan gewoon direct via de website, ook via je mobiel. Dankzij Ziggeo ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld YouTube, en kun je daardoor je video’s gemakkelijk afschermen.

Ziggeo en New Heroes
Maar hoe werkt het dan in de praktijk? Voor onze klant, New Heroes, aanbieder van online trainingen, hebben we Ziggeo succesvol geïmplementeerd. Gebruikers van het platform kunnen direct een video opnemen en insturen. Die wordt automatisch verkleind. Daarnaast kunnen ze video’s terugkijken op alle devices. Ook worden alle trainingsvideo’s via Ziggeo gehost. Daardoor hoeft de contentbeheerder zich niet druk te maken over het formaat van de video’s.

Samen met Ziggeo hebben we voor een aantal klanten het verschil kunnen maken met online video’s. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Reacties

 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!