Umbraco, de .NET Open Source standaard

Wat is Umbraco?

Umbraco is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Umbraco is gebaseerd op de .NET technologie van Microsoft. Ruim 400.000 websites draaien op Umbraco, waaronder de website van Microsoft zelf. Voor zowel kleinere bedrijven als grote spelers is Umbraco zeer geschikt. Hoe digitaal volwassen je ook bent: Umbraco groeit met je mee. 
 

Colours is Umbraco specialist

Wil je jouw website graag in Umbraco laten (door)ontwikkelen? Ben je op zoek naar een goede implementatiepartner? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij ontwikkelen zowel corporate websites als e-commerce platformen. Dat doen we met veel plezier voor klanten zoals IXXI, Enexis, Brandweer, OYPO, New Heroes en Schouten & Nelissen. Wij zijn Umbraco Certified Partner en hebben 15 Umbraco developers in dienst. Daardoor kunnen we je snel en goed helpen.

Onze prijzenkast

Dat onze Umbraco oplossingen erg goed zijn, horen we niet alleen van onze klanten. We winnen ook regelmatig prijzen, de afgelopen jaren wonnen we: 
 •  IXXI E-commerce prijs 2015
 •  New Heroes Nominatie DIA Disrupter 2017
 •  Umbraco Package Award voor Dave Woestenborghs 2017
 •  Most Valued People Award voor Dave Woestenborghs 2016 – 2017
 •  Most Valued People Award voor Jeroen Breuer 2014 – 2015 – 2016
 •  Website van het Jaar 2017 categorie Overheid met Brandweer.nl
Winnen we binnenkort samen met jou een prijs?
 

Voordelen Umbraco

Het Umbraco CMS heeft veel voordelen. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

 • De website is precies zo in te richten als jij dat wilt. Umbraco is een van de meest flexibele systemen. Later een extra functionaliteit toevoegen is geen probleem.
 • Gebruiksvriendelijke omgeving om content toe te voegen. Met handige editor waarmee je snel kunt schakelen tussen websites in verschillende talen.
 • Umbraco is een open source CMS. Dat betekent dat er continu nieuwe mogelijkheden worden toegevoegd, soms tegen betaling maar meestal gratis.
 • Duizenden ontwikkelaars werken wereldwijd met dit CMS. Het is een sterk systeem wat elk jaar nog beter wordt, met nog meer mogelijkheden. Er is een actieve community waarin steeds nieuwe ideeën worden uitgewerkt.
 • Koppelingen met jouw andere systemen zijn mogelijk. Voor heel veel systemen is er al een koppeling gemaakt, en is dit dus vaak snel te realiseren.

Tevreden klanten

Wij zijn ontzettend enthousiast over Umbraco, net als onze klanten.

Yvette, Schouten & Nelissen - ''Werken in Umbraco is verrassend eenvoudig. Het plaatsen van een blogartikel of nieuwsbericht is zo gedaan, er is veel vrijheid in het opbouwen van landingspagina’s en de overzichtelijke boomstructuur werkt erg fijn bij een meertalige website. Ook is het handig dat er koppelingen kunnen worden gemaakt met andere systemen die we binnen onze organisatie gebruiken.'' 

IXXI - ''Een website beheren in vier talen wordt door het gebruik van Umbraco 7 erg makkelijk gemaakt. Door de eenvoudige structuur is alles gemakkelijk te beheren en door de preview functie zie je direct resultaat. De flexibele functies in Umbraco zorgen ervoor dat je een landingspagina precies naar wens kunt inrichten en snel kunt updaten. Voor IXXI het meest van belang: het snel toevoegen van producten in vier talen. Dit werkt uitstekend!''

 

Kosten

Umbraco is een open source CMS en dus gratis te gebruiken, er zijn geen licentiekosten. Maar om jouw website te ontwikkelen, is wel budget nodig. Colours kan vrijblijvend met je meedenken en heeft veel ervaring in zowel complexe, maatwerk platformen als basis corporate websites. Naast de ontwikkeling van het platform krijg je ook te maken met hostingkosten, net als bij elk ander CMS. Omdat wij voor zoveel klanten werken kunnen wij je een zeer voordelig aanbod doen.

Umbraco Cloud oplossing

Met Umbraco kun je jouw omgeving ook hosten in de Cloud. Dit heeft veel voordelen. Zo heb je onbeperkte mogelijkheden qua data-opslag. Ook zijn je updates geautomatiseerd en kun je gratis gebruik maken van Baselines, ContentFlows en Forms. Jouw Umbraco omgeving is veilig gehost met behulp van het toonaangevende Microsoft Azure Cloud platform.

Foto: Douglas Robar

Mogelijkheden

Umbraco heeft veel mogelijkheden, daar schrijven we regelmatig over in onze blogs. Maar wil je graag weten of Umbraco bij jouw organisatie past? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten denken graag met je mee. 
 

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!