Sitecore

Gold Implementation Partner

Sitecore is een zeer uitgebreid Web Content Management (WCM) systeem en Experience Platform (XP) in één, gebaseerd op .NET technologie van Microsoft. Naast het beheren van web content is Sitecore sterk in het volgen en sturen van de gebruikersinteractie. Sitecore is hét platform om jouw content te optimaliseren en personaliseren. Dat kan dankzij de verschillende volledig geïntegreerde marketing tools. Sitecore is uitermate geschikt voor high traffic sites en geeft je digital maturity level een boost!
 

Colours is Sitecore specialist
Wil je jouw website graag in Sitecore laten (door)ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Colours introduceerde Sitecore in 2005 en is founding partner in Nederland. Sindsdien hebben we veel ervaring opgedaan als implementatiepartner in grote Sitecore-projecten. Wij ontwikkelen naast corporate websites voornamelijk e-commerce platformen en klantportalen. Dat doen we met veel plezier voor klanten zoals Eneco, Stedin, Vitens, Evides en Dorel (Maxi-Cosi). Wij zijn Sitecore Gold Partner en hebben 25 Sitecore developers in dienst. Daardoor kunnen we je snel en goed helpen.
 

 

Sitecore Most Valued Professional (MVP)

Dat Colours veel Sitecore-expertise in huis heeft en actief is in de community, is niet onopgemerkt gebleven. Onze technical manager Rob Habraken is reeds tweemaal beloond met een MVP-titel: 

  • Sitecore Technology MVP award 2016
  • Sitecore MVP Cloud award 2017

Winnen we binnenkort samen met jou een prijs?

Voordelen Sitecore

Het Sitecore CMS heeft veel voordelen. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje.

• Sitecore is een flexibel systeem dat precies zo is in te richten als jij wilt. Wil je later een extra functionaliteit? Geen probleem.
• Content toevoegen is gemakkelijk. Er is een gebruiksvriendelijke content editor waarbij je direct in de website content aan kunt passen. Er is een uitgebreid versiebeheer, meertaligheid en publicatie naar meerdere sites of omgevingen is mogelijk. 
• Sitecore biedt als een van de weinige content management systemen volledig geïntegreerde marketingfunctionaliteit, waardoor het eenvoudig is content te personaliseren, te optimaliseren, en de klantreis van bezoekers te volgen.
• Sitecore is continu in ontwikkeling. Sitecore brengt meerdere keren per jaar een update uit met nieuwe functionaliteiten.
• Er werken duizenden ontwikkelaars met dit CMS. Elk jaar wordt Sitecore nóg beter. Sitecore heeft een actieve community, waar nieuwe, innovatieve ideeën worden ontwikkeld.
• Doordat Sitecore als developmentplatform opgezet is, met een standaard architectuur, is de uitbreidbaarheid uitstekend. Hierdoor is het eenvoudig met andere systemen te koppelen of naar eigen wens aan te passen en/of uit te breiden.
• Als licensed software biedt Sitecore uitstekende ondersteuning tijdens de implementatie, bij onderhoud en verzoeken om nieuwe functionaliteit. Via ons als implementatiepartner heb je een directe lijn met Sitecore support.

Kosten

Sitecore is een gelicenseerd enterprise web content management (WCM). Colours kan vrijblijvend met je meedenken en heeft veel ervaring in zowel complexe, maatwerk platformen. Naast de ontwikkeling van het platform krijg je ook te maken met hostingkosten, net als bij elk ander CMS. Hiervoor gebruikt Colours bij voorkeur het Azure Cloud-platform, maar ook andere opties zijn naar wens mogelijk. Omdat we de website naar jouw wens inrichten, kun je het beste contact opnemen voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Mogelijkheden

Sitecore heeft veel mogelijkheden, daar schrijven we regelmatig over in onze blogs. Maar wil je graag weten of Sitecore bij jouw organisatie past? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Onze specialisten denken graag met je mee.

Verder praten over het vergroten van jouw online succes?

Direct contact

Neem contact met ons op!